KOSOVA NË TURNEUN “MIMOZA E ARTË”

February 24, 2017

Boksierët e Kosovës do të marin pjesë në turneun ndërkombëtar “Mimoza e Artë” që mbahet me 4-5 Mars në Hercegnovi(Mali I Zi).Këtë vit ky turne do të jet jashtzakonisht i forte ku marin pjesë 11 shtete nder to Rusia,Suedia,Italia etj. Ekipi i Kosovës përfaqesohet nga 1.52kg.LIRIDON TAHIRI 2.56kg.BESFORT MERLAKU 3.64kg.PATRIOT BEHRAMI 4.64kg.VENHAR HAZIRAJ 5.69kg.TAULANT SEJFIJAJ 6.81kg.FISNIK MUHARREMI 7.81kg.ARDIT DELIJAJ Selektori: SHEFKI BOGUJEVCI Trajneri:  KRESHNIK SHALA Gjyqtarë: LATIF DEMOLLI Nisja e…

Read More >>

BOKS CILËSOR NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR “PAVARESIA”.

February 19, 2017

Ky turne i nënti më radhë, është organizuar nga Federata e Boksit të Kosovës (FBoxK), turne që kënaqi një numër të vogël shikuesish,me boks cilesore dhe duele interesante Ndonëse ishin paraparë të zhvillohen nëntë duele, megjithatë, shikuesit e këtij sporti panë vetëm gjashtë meçe, pasi që dy boksierë nga Mali i Zi farë nuk kishin udhëtuar për në kryeqytetin e Kosovës.Ky turne nisi me duelin mes Liridon Tahirit (Kosovë) dhe…

Read More >>

EKIPI I KOSOVËS PËR TURNEUN NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”

February 16, 2017

EKIPI I KOSOVËS PËR TURNEUN NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA” Selektori i reprezentacionit të Kosovës në boks Shefki Bogujevci ka bërë përzgjedhjen e boksierëve që do të marin pjese në turneun ndërkombëtar “Pavarësia: që mbahet me 18 shkurt në ora 13:00 në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në Prishtinë. KOSOVA 1. 52kg.Liridon Tahiri                                       2. 60kg.Edmond…

Read More >>

TURNEU NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”2017

February 14, 2017

TURNEU NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”2017 Në këtë fundjave me 18 Shkurt Federata e Boksit e Kosovës organizon turneun e 9 ndërkombëtar Pavarësia ku do te marin pjese boksieret nga Maqedonia,Shqipëria,Mali i Zi dhe Kosova.Turneu organizohet në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në Prishtinë me fillim në ora 13:00.

Read More >>

BOKSIERET E KOSOVËS NË HUNGARI

February 5, 2017

Nga nesër Federata e boksit e Kosovës fillon me garat ndërkombëtare dhe kombëtare. Nesër ekipi i Kosovës me 3 boksier 64kg.Nikol Rrasi ,69kg.Besart Kurhasku,81kg.Fisnik Muharremi ,selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli udhëtojn në Debrecen(Hungari) në turneun ndërkombëtar i 61 “Bocskai Istvan Memorial” që zgjat deri me 12 Shkurt.Ky turne është i vlefshem për pike për Kampionatin Botëror që mbahet në Tetor në Humburg te Gjermanise. Meqi i…

Read More >>

KURSI PËR ADMINISTRATORË HYN NË DITËN PËRMBYLLËSE

February 5, 2017

KURSI PËR ADMINISTRATORË HYN NË DITËN PËRMBYLLËSE E diela ka qenë dita e fundit e punës së kursit bazik për administratorët sportive. Kursi bazik që ka filluar të premten, është ndjekur nga 24 trajnerë, admionistratorë, menaxherë dhe gazetarë sportivë, të cilët përmes ndjekjes së ligjeratave dhe duke qenë pjesë e punimeve në këtë seminar, do të certifikohen me diplomën bazike të administratorëve sportivë, e cila lëshohet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar,…

Read More >>

PO VAZHDON KURSI PËR ADMINISTRATORË SPORTIV

February 4, 2017

PO VAZHDON KURSI PËR ADMINISTRATORË SPORTIV   Në ditën e dytë të punimeve të kursit për administrator sportivë, theksi I veçantë I është dhënë planit strategjik të Federatës së Boksit të Kosovës. Duke folur për prezantimin dhe rëndësinë e të pasurit e një plani të tillë, fillimisht të pranishmëve u është drejtuar presidenti I KOK-ut Besim Hasani, I cili duke provokuar edhe bashkëbisedimin më 24 pjesëmarrësit e këtij kursi, nxorri…

Read More >>