Turneu Memorial kushtuar Qlirimit të Prizrenit dhe k-dant Ekrem Rexha Drini

K.B.Prizreni me 17 qershor organizon Turneun ndërkombëtar”Turneu Memorial kushtuar Qlirimit të Prizrenit dhe k-dant Ekrem Rexha- Drini” në këtë turne do të marin pjesë boksierët nga Shqiperia,Maqedonia dhe boksieret më të mire të Kosovës.
Matja zyrtare nga ora 12:00 – 13:00 Paraduelet fillojne ne ora 17 e 30 ndersa duelet kryesore në ora 18:00.
Meqet do ti gjykojnë : Latif Demolli,Aliriza Rexhepi,Kujtim Sejfullahu,Shqiperi,Shqiperi.Delegat Sylejman Voca.

 

19225160_1773969022632469_1815713006099798313_n