KAMPIONATI EUROPIAN DHE KAMPI PËR BOKSIERE (FEMRA)

Te dielen me 18 qershor selektori i boksiereve (femrave) Besim Brahimi me boksieret kampionen Evropoiane dhe nenkampionen e botes Donjeta Sadikun dhe Fjolla Qunaj udheton ne Kampin Evropian per boksiere i cili organizohet ne Sofje (Bullgari) nga 19 qershor – 02 korrik.
Ndersa nga 02 – 10 korrik fillon Kampiuonati Evropian per te reja (Youth) ku Donjeta Sadiku 57kg. do te mbroj titullin e kampiones Evropiane ndersa ne 52kg.do te paraqitet dhe Fjolla Qunaj ku selektori Besim Brahimi shpreson ne medalje Evropiane edhe nga F.Qunaj.Ne kampionatin Evropian do te jete dhe gjyqtari nderkombetar AIBA Latif Demolli.
Duhet cekur se ne ket kampionat si herave tjera udhetojm me mjete te huazuara per shkak se nga MKRS ende nuk ka mjetet te kistit të tremujorit te dyte edhe pse tani ka ardh koha e tremujorit te tretë.

19247777_1776441522385219_6617009295730042347_n

19146189_1776441355718569_6859804019276777136_n

19146058_1776449722384399_8127891277830129345_n

19105812_1776441449051893_4754268087418606533_n

19095509_1776441762385195_7584269186384124243_o