Kalendari

121

Kalendari i garave planifikuar për vitin 2024 nga Federata e Boksit e Kosovës

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

JANAR – I –

10. Shpallja e Laureatëve të vitit 2023

12-20. Durrës – Përgaditjet e rezprezentacioneve të Kosovës

24.01.- 02.02. Sofia (Bullgari)- Kampi ndërkombetar

SHKURT – II –

02-12.Sofia (Bullgari)- Turneu ndërkombetar “Strandja 2024” djem dhe vajza

10. IBA Champions Night Maribor 2024

12-28. Sofia (Bullgari) – Kampi ndërkombëtar

17. Prishtinë -Turneu i -XVI- ndërkombëtar “Pavarësia”

13-28. Sofia(Bullgari)Kampi ndërkombëtar përgaditor për kualifikime për L.O.Paris 2024.

29.02-12.03. Busto Arzizio (Itali)- Kualifikimet për L.O.Paris 2024

MARS – III –

03-11. Budva (Mali i Zi)- Turneu ndërkombëtar Youth “Adriatik Pearl”

Kuvendi i rregullt i punës i FboxK

24. Pejë -Turneu i boksit “Epopeja e Dukagjinit”

24-31. (Rumuni)- Turneu ndërkombëtar “Golden Belt”

15-29. Përgaditjet e rezprezentacioneve të Kosovës për Kampionatin Evropian Youth djem dhe vajza.

PRILL – IV

01-14. Prishtinë – Përgaditjet e reprezentacionit senior për K. Evropian

02-15. Poreç (Croaci).Kampionati Evropian për djem dhe vajza Youth

15-29. Beograd (Serbi)- Kampionati Evropian për djem dhe vajza

20. Seminari dhe kollokfium për gjyqtarë, delegate dhe mjekë sportiv

22-01 Maj- Izmir Turneu ndërkombëtar ”Çesme” për seniore (femra)

27-28. Prishtinë- Kampionati Individual i Kosovës për senior dhe të Rinjë (Youth)

MAJ –V –

01. Maribor (Slloveni)- Turneu ndërkombëtar “Maribor cup”

04-05. Prishtinë- Kampionati Individual i Kosovës për junior dhe shkollar

03-07. Shkupë (M.e V.)- Turneu ndërkombëtar “Gongu i Artë”

Kaqanik- Turneu i boksit “Armend Trena &Malsor Dashi”

13-23. Përgaditjet e rezprezentacioneve të Kosovës Youth për turneun “Lah Nimani”

24-26. Prishtinë – Turneu ndërk. EUBC për të rinjë (Youth) “Lah Nimani”

08-22. Sofia (Bullgari)Kampi ndërkombëtar përgaditor për kualifikime për L.O. Paris 2024.

23.05-03.06. Bankok (Thajland )Kualifikimet për L.O.Paris 2024

31. Shkup (M. E V.)- Turneu ndërkombëtar “Arena Kup”

QERSHOR – VI –

01-04. Kumanovë (Maqedonia e V.) Turneu ndërkombëtar “Miroslav Petroviç”

08. Gjakovë – K.B. ”Sport Center” Turneu “Qlirimi i Gjakovës”

15. Obiliq- K.B. ”Kastrioti” Turneu i boksit “Qlirimi i Obiliçit”

22. Prizren-Turneu memorial tradicional “Ekrem Rexha – Komandant Drini’

08-18. Përgaditjet e rezprezentacioneve të Kosovës junior-e për kampionatin evropian.

19-30. Sarajevë (B.E H.) Kampionati Evropian për Junior djem dhe vajza

25. K.B. ”S.Salihu” Turne i boksit “Dita e Qlirimit” Shtime

29. Prishtinë- K.B. ”Prishtina” Turneu i boksit

30. Qershor- 07 korrik- Warshaw( Poloni) – Turneu ndërkombëtar “XXXIX Feliks Shtamp”

16-30. Përgaditjet e rezprezentacioneve të Kosovës shkollar-e për kampionatin evropian.

KORRIK – VII-

01. Asisi (Itali) Kampionati Evropian për shkollar djem dhe Vajza

06. Gjilan- Turneu memorial tradicional “Agim Rashiti”

05-24. Kampi ndërkombëtar përgaditor për L.O.Paris 2024.

26. Korrik -11 Gusht- Paris (Francë) Lojrat Olimpike Evropiane

GUSHT – VIII –

17-30. Përgaditjet e rezprezentacioneve të Kosovës Senior dhe Youth.

17-30. Kampi përgaditor për junior dhe shkollar djem dhe vajza.

31. Prishtinë – Kosovë – Sllovaki

SHTATOR – IX –

01-08. Gliwice (Poloni)- Turneu ndërkombëtar “Silesian Women’s Boxing Championships”

03-08. (Rumuni) Turneu ndërkombëtar “Moldavian Belt”

02-08. Përgatitjet e rezprezentacioneve të Kosovës Senior

09-15. Sarajevë (B.eH.) Turneu ndërkombëtar “Mustafa Hajrulahoviq”

12-24. Përgaditjet e reprezentacioneve të Kosovës

20-28. Kielce (Poloni)- Turneu ndërkombëtar memorial “XII Leszek Drogosz ”

28.Klinë- Turneu memorial i boksit kushtuar dëshmorëve “ Syl, Idriz, Milazim Balaj”

23-29. Sofia (Bullgari)- Turneu ndërkombëtar “Emil Jechev”

TETOR – X –

01. Maribor (Slloveni)- Turneu ndërkombëtar “Maribor Cup”

01. Zagreb (Croaci) Turneu ndërkombëtar “Zagreb Open”

01-10. Kampi ndërkombëtar përgaditor për K.E. U22.

10-21. Sofia (Bullgari)Kampionati Evropian U22 për djem dhe vajza 19-22 vjeqar

08-19. Kampi ndërkombëtar përgaditor për Kampionatin Botëror Youth

20 tetor-06 nëntor .Poreç (Croaci) Kampionati Botëror për të rinjë (Youth)

20-01. Përgatitjet e rezprezentacioneve të Kosovës Senior për turneun “Adem Jashari”

NENTOR – XI –

02-03. Prishtinë- Turneu ndërkombëtar -XXV- “Adem Jashari”

09. Gjakovë Turneu i boksit ” Xhafer Thaqi”

05-10. Zagreb- Turneu ndërkombëtar “Zagreb Boxing Queen”

01-09. Kampi ndërkombëtar përgaditor për Kampionatin Ballkanik

10-20. Shkup (M.EV.) Kampionati Ballkanik për Senior, të rinjë (Youth) dhe junior.

20-26. Sofia (Bullgari)- Turneu ndërkombëtar “Balkan”

23. Seminari për Administrator

30. Seminari për trajner të boksit

DHJETOR – XII –

04-07. Zagreb- Turneu ndërkombëtar “Grand Prix”

07. Sllovaki – Kosovë

07. Prishtinë- K.B. ”Dardanët” Turneu i boksit për femra “Golden Heroines”

25. Shpallja e Laureatëve të vitit

Lusim të gjitha klubet e boksit ti paraqesin në FboxK datën dhe vendin e organizimit të turneve që ti shenojmë në kalendarin e garave për vitin 2024.