TURNEU NDËRKOMBËTAR”LAH NIMANI”

TURNEU NDËRKOMBËTAR”LAH NIMANI”

Sot këshilli organizativ i turneut ndërkombëtar”Lah Nimani’ organizoi konference për media të shkruara dhe elektronike me rastin e organizimit të turneut të 9 ndërkombëtar”Lah Nimani” i cili organizohet me 27 dhe 28 Maj në Prishtinë.
Gjysëmfinalja do të mbahet me 27 Maj në Palestren e Sporteve 1 Tetori në ora 17:00,ndërsa Finalja me 28 Maj në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në ora 12:00.
Në këtë turne marin pjese 11 shtete,9 shtete kanë konfirmuar ardhjen dhe presim këtë jave konfirmimin e Finlandes dhe Hungarisë.Kosova do të përfaqeësohet me 10 boksier.

 

DSC_0006

DSC_0009

DSC_0011

DSC_0018

DSC_0040

DSC_0042

DSC_0048

DSC_0049