Sot KB”Drita” Gjilan organizoi Turneun ndërkombëtar “Agim Rashiti”

Sot KB”Drita” Gjilan organizoi Turneun ndërkombëtar “Agim Rashiti” në Gjilan ku morën pjesë boksierët nga Mali i Zi,Maqedonia,Shqipëria dhe Kosova u zhvilluan 9 meq ku pati duele të mira dhe boks cilësor.
Ne fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:Boksieri më i mirë Violant Sylejmani,Boksieri më teknik:Millovan Sekulliq,Qifti më luftarak Albin Sejdiu- Denis Muqa ,Boksieri më perspektiv Drilon Thaqi.

 

18423888_1736171533078885_5163816273963361057_n

18423931_1736171539745551_6048191132406369127_n

18425440_1736171606412211_7536101229199361739_n

18446881_1736171493078889_1736577527601751308_n

18447106_1736171603078878_5593094399229876039_n