Sot u mbajt Mbledhja e rregullt e Bordit të Federates së Boksit të Kosovës

Sot u mbajt Mbledhja e rregullt e Bordit të Federates së Boksit të Kosovës
Ku u diskutuan shume pika ndër to edhe Memorandumi i cili u nënshkrua në mes të FboxK dhe MKRS me të cilën Bordi nuk ishte i kënaqur me shumën e dedikuar për FboxK e cila ka pasur vitin 2016 38 aktivitete ndërsa këtë vit ka 4 kampionate Europiane për të rinjë junior femra dhe senior dhe 2 Kampionate Botërore për femra dhe senior dhe shuma e dudikuar 70 mije euro nuk mjaftojne as për gjysmën e aktiviteteve edhe pse FboxK është pas xhudos federata më e sukseshme me 2 medalje e argjente Botërore dhe e arte Europiane.

 

DSC_0146

DSC_0121

DSC_0126

DSC_0131

DSC_0132