Kosova 5 medalje në Turneun ndërkombëtar”Trofeu i Podgorices”

1 Medalje e arte 3 të argjenta dhe 1 të bronzt. Sot përfundoi turneu ndërkombëtar “Trofeu i Podgorices” ku në finale ishin  4 boksier  Kosovar.52kg.Shpejtim Bajoku në nji lufte të vështire mundi boksierin Hungarez Alex Baki dhe u stolis me medalje të arte.60kg.Drilon Thaqi humbi nga boksieri Italian Merri Marco dhe mbeti me medalje të argjent 64.Flamur Sejfijaj pësoi humbje nga Kampioni botëror për të rinjë 2016 turku Erdemir Turgrulaan dhe u stolis me medalje të argjent poashtu të argjentën muar dhe Dionis Mexhuani pasi humbi nga boksieri Italjan Millas Naichel ku mjeku ndërpreu duelin për shkak të gjakderdhjes dhe me të bronztën u stolis Gramos Berisha.
Selektori Shefki Bogujevci u nda i kënaqur me këtë sukses ku Kosova kishte 7 boksier pjesëmarës dhe arriti të fitoi 5 medalje në konkurence të madhe prej 15 shtete me 136 boksier.
Në këte turne drejtësin ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.

18157734_1718305181532187_1871541036448480072_n

18194580_1718306954865343_8947482654737646210_n

18194883_1718306958198676_6782581410084383196_n

18194924_1718306938198678_9037536628957341314_n

18198475_1718306984865340_603635261273918438_n