GJITHQKA GATI PËR TURNEUN ‘LAH NIMANI’

Në fundjavë me 27- 28 Maj do të zhvillohet turneu ndërkombëtar ‘Lah Nimani’ në boks.
Federata e Boksit e Kosovës ju njoftonë se përgatitjet po rrjedhin sipas dinamikës së paraparë, dhe gjithqka ështeë gati per pritjen e musafirëve dhe organizimin e turneut.
Federata Europiane EUBC ka caktuar edhe delegatin e AIBA-s Rumunin z.Sima Viorel. “Në këtë turne do të marrin pjesë boksierë nga shumë shtete: Shqipëria,Greqia,Belgjika, Kroacia, Mali i Zi, Bullgaria, Maqedonia,Kosova etj. Turneu do të zhvillohet: Gjysmëfinalet zhvillohen me 27 maj (në orën 17.00) në Palestren 1 Tetori, dhe një ditë më vonë me 28 Maj finalet në orën 12.00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve.. Kosova do të përfaqësohet me 10 boksierë:

KOSOVA
1. 56kg.Shpejtim Bajoku
2. 56kg.Fitim Shala
3. 60kg.Jozef Rrasi
4. 60kg.Jeton Asllani
5. 60kg.Shpejtim Rrullani
6. 64kg.Flamur Sejfijaj
7. 64kg.Çlirim Zeka
8. 64kg.Albin Sejdiu
9, 75kg.Atdhe Delijaj
10. 75kg.Besart Pireva

Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli – Kos.
2.Rrustem Konjuhi – Kos
3.Nesho Simeonov – Bulgari
4. Aliriza Rexhepi – Kos.
5. Agim Shala – Kos.
6.Agim Tahiraj – Kos
7. Safet Syla – Kos.
8.Fadil Bekteshi -Kos
9.Visar Ibrahimi-Kos
10.Granit Qorri- Kos
11.Fisnik Latifi – Kos

Supervisor: VIOREL SIMA
Visor: Sylejman Voca

Mjeku Kujdestar:Agron Kamberi, Beqir Ismajli

Moderator: Artan Muhaxhiri

DSC_0011

18620110_1748750935154278_6103366152105406498_n

DSC_0049

DSC_0042

DSC_0048