REZULTATET E GJYSËMFINALEVE TË TURNEUT “LAH NIMANI”

TURNEU NDËRKOMBËTAR “LAH NIMANI”2017
INTERNATIONAL TOURNAMENT “LAH NIMANI”2017
27.05.2017

PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

KOHA | TIME: 17:00h. Gjysemfinalet – Semifinal
VENDI | VENUE: Pallati I Sporteve 1 Tetori, Prishtinë
Sports Hall 1 october, Prishtinë

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

1. 56kg Fitim Shala Kos Armando Cerri Alb 3 : 2
2. 56kg Shpejtim Bajoku Kos Kirkorov Vensan BuL 2 : 3
3. 60kg Kristijan Bejko Alb Rosenov Ivan Bul 0 : 5
4. 64kg Amarildo Vraja Alb Atanasov Ivan Bul 3 : 2
5. 69kg Spiridhon Ymeri Alb Vasileiou Iasonas Gre 3 : 2
6. 69kg Klajdi Vargu Alb Ivanov Martin Bul 0 : 5
7. 75kg Daniel Marku Alb Atdhe Delijaj Kos 4 : 1
8 +91kg Nanitzanian Vagkan Gre Pencho Tsvetkov Bul RSC-2

Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli – Kos. Supervisor: VIOREL SIMA
2.Rrustem Konjuhi – Kos
3.Nesho Simeonov – Bulgari
4. Agim Shala – Kos.
5. Safet Syla – Kos.
6.Fadil Bekteshi -Kos
7.Visar Ibrahimi-Kos
8.Granit Qorri- Kos
9.Fisnik Latifi – Kos

Delegat: Sylejman Voca Moderator: Artan Muhaxhiri

Mjeku Kujdestar:Agron Kamberi, Beqir Ismajli

Nesër me 28 Maj Finalet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve me fillim në ora 12:00
Në finale kemi 11 meqe.

18697963_1753027534726618_591781667383401241_n

18740324_1753027674726604_8581734224476643964_n

18766032_1753027458059959_8510557539341402985_n