Turneu ndërkombëtar i boksit “Adem Jashari”.15-18 nëntor pallati i rinisë dhe sporteve – Prishtinë

November 14, 2019

Gjysmëfinalja me 16 nëntor në ora 17:00Finalja me 17 nëntor në ora 12:00. Ekipi i Kosovës 1. Bashkim Bajoku – 52kg2. Leotrim Rexhepi – 56kg3. Artan Shaqiri – 56kg4. Besfort Merlaku – 60kg5. Shpetim Bajoku – 64kg6. Patriot Behrami – 69kg7. Jozef Rrasi – 69kg8. Besart Pireva – 75kg9. Armend Neziraj – 81kg10. Shefki Bogujevci – Selektor11. Kreshnik Shala – Trajner Gjyqtarë:Latif Demolli, Rrusten Konjuhi, Aliriza Rexhepi, Fatmir Hoxha, Rasim…

Read More >>

Kosova kombëtarja më e suksesshme në turneun ndërkombëtar “Gongu i Artë” 3 Medalje të arta 2 të bronzta dhe 1 kupë.

November 9, 2019

Patriot Behrami tekniku më i mirë i turneut.Sonte përfundoi turneu ndërkombëtar i 49 me radhë “Gongu i Artë” , pjesëmares ishin boksierët e 8 shteteve, dhe boksierët e kombëtares së Kosovës ishin më të suksesshmit, arritën të rrëmbejnë 3 medalje të arta 2 të bronzit dhe një kup. Në 56kg.Leotrim Rexhepi mundi boksierin Slloven Nikolov Veber, dhe u stolis me medalje të artë, Rexhepi gjatë 3 raundeve i bëri presion…

Read More >>

Patriot Behrami dhe Leotrim Rexhepi shkëlqyen në gjysmëfinale të turneut ndërkombëtar “Gongu i Artë”.

November 8, 2019

Sot në gjysmëfinale të turneut ndërkombëtar “Gongu i Artë” në 56kg.Leotrim Rexhepi mundi me ndërprerje në raundin e 3 boksierin nga Bullgaria Darislav Vasilev.Rexhepi tregoi boks jashtëzakonisht të mirë dhe boksoi për mrekulli ku kundërshtarin bullgar Vasilev e solli 3 herë në nokdaun dhe gjyqtari në ring ndërpreu meqin në raundin e tretë.Në 69kg.Patriot Behrami edhe sonte në gjysmëfinale shkëlqeu duke mundur bindshëm boksierin nga Serbia Vladimir Gubas.Patrioti tregoi boks…

Read More >>

Patriot Behrami fitoj me ndërprerje nga boksieri Rumun

November 7, 2019

Sot në qerekfinale të turneut ndërkombëtar “Gongu i Artë”në Shkup, në ring u paraqiten 2 boksier Kosovar 69kg.Patriot Behrami fitoi me ndërprerje në raundin e dytë ndaj boksierit Rumun Costel Clobanu ku Behrami bombardoi kundërshtarin gjatë gjithë kohës me goditje të forta në kokë dhe plesksus dhe disa herë e solli në pozitë të palakmueshme dhe për mos të vijë deri te ndonjë nakaut trajneri Rumun dorëzoi meqin në raundin…

Read More >>

Ekipi i Kosovës në boks do të marr pjesë në turneun ndërkombëtar i 49 me rradhe “Gongu i Arte”Shkup 06-10 nëntor.

November 5, 2019

Selektori Shefki Bogujevci ka paraparë që në kët turne të marin pjesë boksierët më të mirë të Kosovës senior.Ky turne është i mirëseardhur për boksierët tanë para turneut ndërkombëtar “Adem Jashari” 15-18 nëntor dhe para Kampionatit Ballkanik 10-15 dhjetor.Kosova do të përfaqësohet me 6 boksier 1 refer dhe dy trajner. 56kg. LEUTRIM REXHEPI60kg. BESFORT MERLAKU64kg. SHPETIM BAJOKU69kg. PATRIOT BEHRAMI75kg. BESART PIREVACoach SHEFKIJA BOGUJEVCICoach KRESHNIK SHALAReferee LATIF DEMOLLI

Read More >>

PËRFUNDOI KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS – JUNIOR, KADET (SHKOLLAR)

October 27, 2019

Federata e boksit e Kosovës ka mbajtur Kampionatin Individual të Kosovës në boks për Junior 15-16 vjeqar (2003/2004) dhe për Kadet (Shkollar) 13-14 vjeqar (2005/2006).Ky kampionat ishte ndër kampionatet më të mira për junior dhe kadet me boksin që treguan boksieret e rinjë ku u ndanë të kenaqur të gjithë të pranishmit në palester.Të gjithë boksierët finalist u shpërblyen me Diploma dhe medalje, poashtu boksierëve pjesëmarës ju nda nga një…

Read More >>

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS – JUNIOR, KADET (SHKOLLAR)

October 18, 2019

Federata e boksit e Kosovës me 26- 27 tetor do të organizoi Kampionatin Individual të Kosovës në boks për Junior 15-16 vjeqar (2003/2004) dhe për Kadet (Shkollar) 13-14 vjeqar (2005/2006).Në Kampionat kanë të drejtë të marin pjesë të gjitha klubet qe janë të regjistruara pranë FboxK për vitin 2019.Klubet të cilat nuk kanë paguar licencimin për vitin 2019 nuk kanë drejtë të marin pjesë.Kampionati mbahet në Palestren e k.b.”Prishtina” në…

Read More >>

BOKSIERËT NË PËRGADITJE SPECIALE NË DURRËS

October 15, 2019

Federata e boksit e Kosovës ka paraparë përgaditje 10 ditore 18-28 tetor, për boksierët të cilët janë paraparë nga përzgjedhësi i Kombëtares për pjesëmarje në turnet ndërkombëtare që janë në vijim në muajin nëntor: “Gongu i Artë” ,”Adem Jashari”, ”Ahmet Comert” dhe Kampionatin Ballkanik.Poashtu në këto përgaditje do të jetë edhe boksierja Donjeta Sadiku e cila është paraparë nga përzgjedhësi të marë pjesë në turneun ndërkombëtar “Ahmet Comert” dhe në…

Read More >>

SEMINARI PËR GJYQTARË, DELEGAT DHE MJEKË SPORTIV

October 13, 2019

Federata e boksit e Kosovës përkatesisht Shoqata e gjyqtarëve të boksit sot me 13.10.2019 mbajti seminarin dhe kollokfiumin(provimet) për gjyqtarë, si dhe pranimin e 6 gjyqtarëve të rinjë, si dhe seminare për delegate dhe mjek sportive.Në ket seminar ishin prezent 20 pjesëmarrës.Nga 22 gjyqtarë të boksit prezent ishin 20 ku ka munguar 2 veta.Para fillimit te sezonit pranveror te garave ne boks shoqata e gjyqtareve mban seminarin dhe kollokfiumin (ripertrirje…

Read More >>

SEMINARI PËR GJYQTARË, DELEGAT DHE MJEKË SPORTIV

October 12, 2019

Federata e boksit e Kosovës përkatësisht Shoqata e gjyqtarëve të boksit me 13.10.2019 në Shtepinë e sporteve në Prishtinë nga ora 12:00 do të mbajë seminarin dhe kollokfiumin për gjyqtarë, si dhe pranimin e 6 gjyqtarëve të rinjë në SH.GJ.K., si dhe seminari për delegate dhe mjek sportive.Para fillimit të sezonit vjeshtor të garave në boks shoqata e gjyqtarëve mbanë seminarin dhe kollokfiumin (ripërtrirje të diturisë) për gjyqtarë të boksit…

Read More >>