TURNEU NDËRKOMBËTAR I BOKSIT 14 QERSHORI DITA E ÇLIRIMIT TË GJAKOVËS”

Klubi i boksit “Sport Center ” Gjakovë organizoi turneun ndërkombëtar “14 Qershori Dita e Çlirimit të Gjakovës”

Pjesëmarrës ishin boksier nga Shqipëria dhe boksier nga të gjitha klubet nga Kosova, u zhvilluan gjithsej 18 duele, në fund juria shpalli boksierët më të mirë të turneut.

Boksieri më i mirë: Lumturim Xhoxhaj – KB Prizereni

Tekniku më i mirë: Drilon Thaqi – Sport Center

Qifti më Luftarak: Diart Gorani – KB Drenasi dhe Daris Aliu – Dardanët Prishtinë

Boksieri më prespektiv: Festim Hamza – Shqipëri