KAMPIONATI EVROPIAN PËR JUNIOR- SARAJEVË 21.06 – 01.07.2024

Kombëtarja e Kosovës në boks do të marin pjesë me 4 boksier të përzgjedhur nga selektori Besnik Vranovci, në Kampionatin Evropian për Junior në Sarajevë,(B.e H.) nga 21 qershor – 01korrik 2024.

Kosova përfaqësohet me boksierët në 48kg.Riad Isufi, 57kg.Eldar Aliu, 63kg.Ensar Badallaj, 70kg.Flori Tarani, trajneri Votim Zaplluzhani dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli i cili është ftuar të ndajë drejtësinë.

Në këtë kampionat pritet pjesëmarrja e më se 240 boksierëve nga shtetet Evropiane.