Klubi i Boksit “Vushtrria” Organizon turneun memorial të Boksit “GANI IMERI”

Klubi i boksit “Vushtrria “Vushtrri me 04.07.2024 organizoi turneun memorial të boksit “GANI IMERI”

Në përkrahje të familjes Imeri në bashkëpunim me Drejtorin për Kulturë Rini dhe Sport dhe me Federatën e Boksit, Klubi i boksit “Vushtrria ” organizoi turneun memorial të boksit “GANI IMERI”, ku ishte një organizim jashtëzakonisht i mirë, u zhvilluan 8 duele të moshave: juniorë, të rinjë dhe senior, në fund juria zgjodhi edhe boksierët më të mirë të turneut:

Boksieri më i mirë: Enis Imeri

Bokseri më teknik: Riad Mziu

Qifti më luftarak: Getoar Kryeziu – Edison Berisha

Boksieri më i mire vendas: Dion Tërnava

Boksieri më perpektiv: Yll Salihu

Turneu u zhvillua nga ora 18: 00 në Palestren e sporteve “Jeton Terstena” Vushtrri.

Gjyqtarë: Agim Tahiraj,Fadil Bekteshi,Granit Qorri,Filip Nue,m.kohe:Elbasan Tahiri

Delegat: Fadil Syla