KAMPIONATI EVROPIAN PËR BOKSIERE(FEMRA)

June 29, 2017

KAMPIONATI EVROPIAN PËR BOKSIERE(FEMRA) Nga 02 – 09.Korrik në Sofje të Bullgarisë fillon Kampionati Evropian për boksiere juniore dhe të reja(Youth).Në këtë kampionat Kosova merë pjesë me dy boksiere në 52kg.Fjolla Qunaj dhe 57kg.Kampionja Evropiane Donjeta Sadiku e cila do të mbrojë titullin e fituar vitin e kaluar në Ordu të Turqisë.Në këtë kampionat Evropian marin pjesë 30 shtete me 237 boksiere. Boksieret Kosovare gjinden në kampin Evropian në Sofje…

Read More >>

TURNEU NDERKOMBETAR”QERSHORI I LIRISË”

June 29, 2017

Klubi i boksit”Prishtina”organizon turneun ndërkombëtar të 4 me rradhe “Qershori i Lirisë” me 8 Korrik në ora 17:00 në Sheshin Zahir Pajaziti në Prishtinë. Në këtë turne marin pjesë boksierët nga Shqiperia,Maqedonia dhe Kosova. Meqet do ti referojnë:Rrustem Konjuhi,Agim Tahiraj,Safet Syla,Fadil Bektershi,Visar Ibrahimi.  

Read More >>

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS NUK KA PUSHIM

June 28, 2017

Dje federata ka njoftuar klubet të lëshojne boksierët në pushim veror nga 1 korriku deri me 1 gusht edhe pse disa klube veq dy jave kane lëshuar boksieret e tyre në pushim edhe pse nuk kane përfunduar ende garat në sistem të turneve. Boksierët e disa klubeve të cilët janë të caktuar të marin pjesë në turne dhe në kampionate Evropiane nuk do të kenë pushim. Federata e Boksit nuk…

Read More >>

NJOFTIM NGA FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS

June 27, 2017

NJOFTIM NGA FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS Njoftojme të gjitha klubet e boksit te Kosovës që nga data 1 Korrik deri me 1 gushtë të leshojne boksierët në pushime verore. Kjo nuk vlen për boksierët që do të marin pjesë në turneun e boksit në Prishtinë me 8 korrik që organizon k.b.”Prishtina” Poashtu stervitjet do ti vazhdojnë dhe nuk do të kenë pushim boksierët juniorë 2001-2002 që do të marin…

Read More >>

Ekipi i Kosovës pjesëmarës në Kampionatin Evropian udhëtoi për Bullgari.

June 19, 2017

Ekipi i Kosovës pjesëmarës në Kampionatin Evropian udhëtoi për Bullgari. Ekipi i Reprezentacionit të femrave Donjeta Sadiku,Fjolla Qunaj dhe selektori Besim Brahimi udhëtuan për Sofje të Bullgarise në Kampin Evropian ku do stërvisin deri me 1 korrik dhe me 2 korrik ekipit i bashkangjitet edhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli për të mare pjesë në Kampionatin Evropian që fillon nga 2 – 10 korrik. Donjeta Sadiku do të jet bartëse…

Read More >>

“Turneu Memorial kushtuar Qlirimi të Prizrenit dhe k-dant Ekrem Rexha Drini”

June 19, 2017

K.B.Prizreni mbrëm me 17 qershor nga ora 18:00 organizoi Turneun ndërkombëtar”Turneu Memorial kushtuar Qlirimit të Prizrenit dhe k-dant Ekrem Rexha- Drini” në kët turne morën pjesë boksierët nga Shqiperia,Maqedonia dhe boksieret nga Kosova. Hapjen solemne të turneut e bëri Kryetari i k.b.”Prizreni” Ruzhdi Rexha i cili kishte parapare para hapjes dhe një program artistik me valle kombëtare. Gjithsejte u zhvilluan 11 duele kryesore dhe 5 paraduele.në këtë turne pati lufta…

Read More >>

KAMPIONATI EUROPIAN DHE KAMPI PËR BOKSIERE (FEMRA)

June 16, 2017

Te dielen me 18 qershor selektori i boksiereve (femrave) Besim Brahimi me boksieret kampionen Evropoiane dhe nenkampionen e botes Donjeta Sadikun dhe Fjolla Qunaj udheton ne Kampin Evropian per boksiere i cili organizohet ne Sofje (Bullgari) nga 19 qershor – 02 korrik. Ndersa nga 02 – 10 korrik fillon Kampiuonati Evropian per te reja (Youth) ku Donjeta Sadiku 57kg. do te mbroj titullin e kampiones Evropiane ndersa ne 52kg.do te paraqitet…

Read More >>

Turneu Memorial kushtuar Qlirimit të Prizrenit dhe k-dant Ekrem Rexha Drini

June 14, 2017

K.B.Prizreni me 17 qershor organizon Turneun ndërkombëtar”Turneu Memorial kushtuar Qlirimit të Prizrenit dhe k-dant Ekrem Rexha- Drini” në këtë turne do të marin pjesë boksierët nga Shqiperia,Maqedonia dhe boksieret më të mire të Kosovës. Matja zyrtare nga ora 12:00 – 13:00 Paraduelet fillojne ne ora 17 e 30 ndersa duelet kryesore në ora 18:00. Meqet do ti gjykojnë : Latif Demolli,Aliriza Rexhepi,Kujtim Sejfullahu,Shqiperi,Shqiperi.Delegat Sylejman Voca.  

Read More >>

Turneu i boksit “14 Qershori Dita e Qlirimit të Gjakovës

June 4, 2017

Klubi i boksit “Sport Center” organizoi turneun tradicional për nder të Dites së Qlirimit të Gjakovës 14 Qershori. Në program ishin 12 duele ku u tregua një boks mjaft i mire dhe cilsor, ku u ndan të kënaqur të gjithe të pranishmit në Palestren “Shani Nushi” Ndër meqet më të mira u dalluan Shpetim Bajoku Gollaku- Fitim Shala F.Kosove ku për nji anc më i mirë ishte Bajoku dhe fitoi…

Read More >>