Ekipi i Kosovës pjesëmarës në Kampionatin Evropian udhëtoi për Bullgari.

Ekipi i Kosovës pjesëmarës në Kampionatin Evropian udhëtoi për Bullgari.
Ekipi i Reprezentacionit të femrave Donjeta Sadiku,Fjolla Qunaj dhe selektori Besim Brahimi udhëtuan për Sofje të Bullgarise në Kampin Evropian ku do stërvisin deri me 1 korrik dhe me 2 korrik ekipit i bashkangjitet edhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli për të mare pjesë në Kampionatin Evropian që fillon nga 2 – 10 korrik.
Donjeta Sadiku do të jet bartëse e grupit në 57kg.ku do te mbroje titullin Evropian të fituar vitin e kaluar në Ordu të Turqise.

 

19260391_1779746782054693_4337966427586373201_n