NJOFTIM NGA FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS

NJOFTIM NGA FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS

Njoftojme të gjitha klubet e boksit te Kosovës që nga data 1 Korrik deri me 1 gushtë të leshojne boksierët në pushime verore.
Kjo nuk vlen për boksierët që do të marin pjesë në turneun e boksit në Prishtinë me 8 korrik që organizon k.b.”Prishtina”
Poashtu stervitjet do ti vazhdojnë dhe nuk do të kenë pushim boksierët juniorë 2001-2002 që do të marin pjesë në turneun nderkombetar”Lokomotiv”në Sofje të Bullgarise me 23-27 gushtë.
52kg.Fatlind Ternava,57kg.Erdonis Malqi,60kg.Drilon Thaqi,70kg.Dionis Mexhuani,+80kg.Leonit Kuqi
Ndërsa selektori nga këta boksierë do të bëjë përzgjedhjen për kampionatin Evropian që mbahet në Albena të Bullgarisë nga 06-17 shtator.

 

121