TURNEU NDERKOMBETAR”QERSHORI I LIRISË”

Klubi i boksit”Prishtina”organizon turneun ndërkombëtar të 4 me rradhe “Qershori i Lirisë” me 8 Korrik në ora 17:00 në Sheshin Zahir Pajaziti në Prishtinë.
Në këtë turne marin pjesë boksierët nga Shqiperia,Maqedonia dhe Kosova.
Meqet do ti referojnë:Rrustem Konjuhi,Agim Tahiraj,Safet Syla,Fadil Bektershi,Visar Ibrahimi.

 

19550957_1768367656511748_1509046146_n