KAMPIONATI EVROPIAN PËR BOKSIERE(FEMRA)

KAMPIONATI EVROPIAN PËR BOKSIERE(FEMRA)

Nga 02 – 09.Korrik në Sofje të Bullgarisë fillon Kampionati Evropian për boksiere juniore dhe të reja(Youth).Në këtë kampionat Kosova merë pjesë me dy boksiere në 52kg.Fjolla Qunaj dhe 57kg.Kampionja Evropiane Donjeta Sadiku e cila do të mbrojë titullin e fituar vitin e kaluar në Ordu të Turqisë.Në këtë kampionat Evropian marin pjesë 30 shtete me 237 boksiere.
Boksieret Kosovare gjinden në kampin Evropian në Sofje nga data 19 qershor ku do të qëndrojn deri me 01 korrik .
Ekipi i Kosovës përbëhet nga 2 boksieret , selektori i boksiereve (femrave)Besim Brahimi dhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli.

 

19511298_1552211294849649_7681823943993962438_n

19511608_1552211484849630_126720690035858963_n