April 6, 2017

Ekipi i Kosovës sot udhëtoi për në Shkodër për pjesëmarje në turneun ndërkombëtar “Vllaznia 2017” Kosova përfaqësohet me 5 boksier:56kg.Besfort Merlaku,60kg.Edmond Zefi,69kg.Taulant Sejfija,75kg.Armend Neziri,81kg.Fisnik Muharremi,selektori Shefki Bogujevci dhe trajneri Avni Sejfijaj.  

Read More >>

Shpejtim Bajoku Siguroi medaljen e bronzët.

April 6, 2017

Shpejtim Bajoku Siguroi medaljen e bronzët. Sot u zhvilluan qerekfinalet lufta për medalje të turneut ndërkombëtar”Emil Jechev”. Në program ishin edhe dy boksier Kosovar në 52kg.Shpejtim Bajoku mundi boksierin Hungarez Bernath Attila me rezultat bindshëm 5 me 0 dhe gjatë tre raundeve dominoi në ring duke goditur kundërshtarin me të rame të njëpasnjëshme dhe goditje precize që tregoi dhe një mjeshtri të boksit gjatë gjithë kohës në ring dhe kështu bindshëm…

Read More >>

Çlirim Zekaj edhe pse humbi nga Kampioni i Europes 2016 bullgari Atanasov Ivan Shkëlqeu në ring.

April 5, 2017

Çlirim Zekaj edhe pse humbi nga Kampioni i Europes 2016 bullgari Atanasov Ivan Shkëlqeu në ring. Clirim Zekaj sot boksoi kundër boksierit Kampion i Europës për të rinjë 2016 Bullgari Atanasov Ivan dhe me rezultat të ngushte 2 me 1 humbi por shkelqeu në ring duke mos e respektuar kundërshtarin dhe gjatë 3 raundeve duke ju vursulur me goditje të forta dhe të njëpasnjëshme edhe pse trupshkurt kundër kundërshtarit por…

Read More >>

Dy boksierët që boksuan sot pësuan humbje dhe u eliminuan për garat e mëtutjeshme.

April 4, 2017

Dy boksierët që boksuan sot pësuan humbje dhe u eliminuan për garat e mëtutjeshme. Shpejtim Rrullani humbi nga Bullgari Ilijev Yanko ku u vërejt përvoja në ring dhe pas dy numrimeve në ring referi në raundin e tretë ndërpreu duelin edhe pse Rrullani u mundua dhe boksoi mirë por përvoja e bëri të vetën. Ndërsa njëri ndër boksierët më të mirë të Rinje të Kosovës Patriot Behrami pësoi humbje 2…

Read More >>

U hodhë shorti i boksierëve të turneut ndërkombëtare “Emil Jetchev”.

April 4, 2017

U hodhë shorti i boksierëve të turneut ndërkombëtare “Emil Jetchev”. Short i mirë për boksierët Kosovare: 52kg.Shpejtim Bajoku – Bernath Attila Hungari,60kg.Shpejtim Rrullani – Iliev Yanko Bullgari,64kg.Qlirim Zekaj – Atanasov Ivan Bulgaria,64kg.Patriot Behrami – Botos Karoly Hungari,69kg.Atdhe Delijaj – Simone Bureni Itali. Sonte boksojnë boksierët 60 dhe 64kg.Trajneri i reprezentacionit Kreshnik Shala është i kënaqur me short dhe beson se gjiron e pare boksierët tanë do të kalojnë dhe të…

Read More >>

Ekipi i Kosoves do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Memorial Vllaznia 2017″ qe eshte ne kalendarin zyrtar te EUBC

March 29, 2017

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS FboxK vazhdon me aktivitetet ndërkombëtare sipas planprogramit dhe kalendarit te garave për vitin 2017. Ekipi i Kosoves do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Memorial Vllaznia 2017″ që është në kalendarin zyrtar te EUBC. Turneu mbahet në Shkodër 06- 10 Prill. EKIPI I KOSOVËS NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR”MEMORIALI VLLAZNIA 2017” 1. 56kg.BESFORT MERLAKU 2. 60kg.EDMOND ZEFI 3. 69kg.BESART KURHASKU 4. 69kg.TAULANT SEJFIJAJ 5. 75kg.ARMEND NEZIRI 6. 81kg.FISNIK…

Read More >>

Ekipi i Kosovës do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Emil Jechev Memorial” që është në kalendarin zyrtar të EUBC.

March 29, 2017

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS FboxK vazhdon me aktivitetet ndërkombëtare sipas planprogramit dhe kalendarit të garave për vitin 2017. Ekipi i Kosovës do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Emil Jechev Memorial” që është në kalendarin zyrtar të EUBC. Turneu mbahet në Sofje(Bullgari) 03 – 09 Prill. EKIPI I KOSOVËS NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR”EMIL JECHEV MEMORIALI” 1. 52kg.SHPEJTIM BAJOKU 2. 56kg.SHPEJTIM RRULLANI 3. 60kg.ÇLIRIM ZEKAJ 4. 64kg.PATRIOT BEHRAMI 5. 69kg.ATDHE DELIJAj 6….

Read More >>

TURNEU TRADICIONAL “EPOPEJA E DUKAGJINIT”

March 27, 2017

TURNEU TRADICIONAL “EPOPEJA E DUKAGJINIT” Sot me 26 Mars k.b.PEJA” organizoi turneun tradicional “Epopeja e Gukagjinit’ . Në këtë turne përveq boksierëve nga Kosova morën pjesë edhe boksierët nga Shqipëria. U tregua një boks mjaft cilësor dhe duele të forta.    

Read More >>