TURNEU TRADICIONAL NDËRKOMBËTAR “EPOPEJA E DUKAGJINIT”

Klubi i boksit “Peja”Pejë organizon për herë të shtatë (7) turneun ndërkombëtar “Epopeja e Dukagjinit” me 23 Mars në ora 18:00 në Palestren e sportit “Karagaqi” Pejë.
Peshimi i boksierëve bëhet nga ora 13:00 – 14:00, Në këtë turne marin pjesë boksierët nga Shqiperia, Mali i Zi, Maqedonia dhe Kosova
Refer: Latif Demolli, Agim Shala, Aliriza Rexhepi, Visar Ibrahimi, m.kohe Agron Nushi, delegat:Nadir Shllaku.