TURNEU NDËRKOMBËTAR TRADICIONAL”EPOPEJA E DUKAGJINIT”

Mbrëmë në Pejë përfundoi turneu ndërkombëtar “Epopeja e Dukagjinit” i organizuar nga k.b.”Peja”.
Morën pjesë boksierët nga Shqiperia, Maqedonia dhe Kosova, U zhvilluan 13 duele ku shikuesit u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët në ring.
Në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:
Boksieri më i mirë -Flamur Sejfijaj 
Tekniku më i mirë – Patriot Behrami 
Qifti më luftarak-Besart Pireva (Kos) – Arsim Etemi (Maqedoni) 
Boksieri më perspektiv-Elton Gjevukaj 
Meqet i referuan:Latif Demolli, Rrustem Konjuhi, Aliriza Rexhepi, Visar Ibrahimi, m.kohe:Agron Nushi dhe delegat :Nadir Shllaku.