Turneu ndërkombëtar “Emil Jechev”

Sonte në eliminatore të turneut ndërkombëtar “Emil Jechev” Fatlind Ternava pësoi humbje nga boksieri Bullgar Nikolay Marinov që ishte më i mirë se boksieri Ternava, kurse Erdonis Maliqi poashtu pësoi humbje nga boksieri Italian Ilas Remus Constantin që u dëmtua edhe pse gjatë 3 raundeve u shkëmbyen shumë goditje dhe kur pritej të ngrihet dora Maliqit ndodhi e kundërta dhe fitues u shpall boksieri Italian Constantin.