TURNEU NDËRKOMBËTAR “VLLAZNIA MEMORIAL 2019” SHKODËR 05 – 08 ,PRILL 2019

Kosova do të marë pjesë në turneun ndërkombëtar Tradicional në Shkoder “Vllaznia Memorial” me 6 boksier.
Në këtë turne pritet të marin pjesë boksierët nga rajoni dhe Evropa

52kg. Arton Sheqiri
56kg. Leotrim Rexhepi
64kg. Shpetim Bajoku
69kg. Patriot Behrami
81kg. Armend Neziraj
81kg. Besart Pireva
Team Coach Shefki Bogujevci
Coach Kreshnik Shala
Referee Latif Demolli