NJOFTIM NGA FBOXK

Njoftojmë të gjitha klubet e regjistruara pran FboxK se me 16 Marsë fillon gjiroja e parë e liges në boks.
Peshimi nga ora 9 – 10 në Palestren e sporteve në Shtime ndërsa meqet fillojnë në ora 13:00.
Ju lusim të gjitha klubeve pjesëmarrëse që të bëjn regjistrimet (licencimin) e librezave të boksierëve për vitin kalendarik 2019, poashtu të gjithë boksierët duhet të kenë kontrollimet mjekësore për vitin 2019.
Boksierët të cilët nuk kanë licencë të regjistrimit për vitin 2019 dhe kontrollimet mjekësore nuk kanë të drejtë pjesëmarrje në gara.