• Shpejtim Bajoku boksieri më i mirë i turneut “Ismet Asllani – Prapashtica”
  • Boksierët përgatiten për sfidat e pranverës
  • SHUMË FTESA NË FBOXK PËR GARA NDËRKOMBËTARE
  • KOMBËTARJA E KOSOVËS NË BOKS VAZHDON PËRGADITJET NË DURRËS
  • KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS – SENIOR, YOTH U18

Shpejtim Bajoku boksieri më i mirë i turneut “Ismet Asllani – Prapashtica”

Sot filluan garat në boks sipas kalendarit të garave të FboxK ku klubi i boksit “Gollaku” organizoi turneun e –VI- ndërkombëtar “Ismet Asllani – Prapashtica”. Rezultatet: 1.36kg. Klodian Brahimi k.b.”Gollaku”-Albion Veliu k.b.”S.Salihu” Shtime 1:12.38kg.Dasant Ahmeti Kosovë -Stinen Xixi -Shqipëri 1:13.52kg.Hadi Shahasi Maqedoni- Erblin Kashtanjeva Kosovë 2:04.60kg.Drilon Arifi Kosovë -Gramos Mehmeti Kosovë 2:05.56kg.Luar Aliu Kosovë – Morgen Disha Shqipëri 2:06.57kg.Ahmed Koçi Shqipëri – iShpat Nuredini Kosovë 2:07.64kg.Shpejtim Bajoku Kosovë- Fation Ruçaj…

Read More >>

Boksierët përgatiten për sfidat e pranverës

Federata e Boksit të Kosovës, vazhdon përgatitjet me boksierë për pjesën pranverore.  Federata ka konfirmuar se përgatitjet janë të mirëseardhura.  “Vazhdojnë përgatitjet e boksierëve të Kombëtares së Kosovës në boks (seniorë dhe të rinjtë) të përgatiten në Durrës (Shqipëri).  Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas plan-programit të paraparë për përgatitje e kombëtares së Kosovës.  Këto përgatitje janë të mirëseardhura për boksierët seniorë dhe të rinjtë para garave ndërkombëtare që…

Read More >>

SHUMË FTESA NË FBOXK PËR GARA NDËRKOMBËTARE

PERMBYLLJA E VITIT 2020 I SUKSESEVE TË FBOXK Në adresen e FboxK kanë arritur shumë ftesa për pjesëmarrje në gara ndërkombëtare (Turne dhe Kampionate Evropiane, Botërore).FboxK ka filluar përpilimin e kalendarit të garave sipas ftesave që arrijn në FboxK dhe sipas udhëzimeve të Federates Europiane EUBC. Federata e boksit e Kosovës ka paraparë garat të fillojnë në muajin shkurt me turneun ndërkombëtar “Pavarësia” 13-14 shkurt. Ftesat e arritura për gara…

Read More >>

KOMBËTARJA E KOSOVËS NË BOKS VAZHDON PËRGADITJET NË DURRËS

Vazhdojnë përgaditjet e boksierëve të Kombëtares së Kosovës në boks (Senior dhe të rinjë – Youth 17-18 vjeqar) të përgaditen në Durrës (Shqipëri). Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje e kombëtares së Kosovës.Pas pergaditjeve në Durrës kombëtarja e seniorëve vazhdon përgaditjet në Zagreb (Kroaci) deri në fillimin e kampionatit Ballkanik qe do mbahet në fund te muajit janar në Zagreb. Pergaditjet do të zhvillohen,…

Read More >>

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS – SENIOR, YOTH U18

Federata e boksit e Kosovës në palestren e Sporteve në Shtimje organizoi Kampionatin Individual të Kosovës në boks me 22- 23 dhjetor për Seniorë dhe të Rinjë (Youth) 17-18 vjeqar (2002/2003). Në ket kampionat pati duele mjaft interesante u tregua boks cilsor, dhe pati konkurence te fortë , e sidomos shkelqyen boksierët e kombëtares të të gjitha grupmoshave.Dolen shumë talent të rinjë që në të ardhmen presim shumë nga këta…

Read More >>

PËRFUNDOI KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS – JUNIOR, KADET (SHKOLLAR)

Federata e boksit e Kosovës ka mbajtur Kampionatin Individual të Kosovës në boks  për Junior 15-16 vjeqar (2004/2005) dhe për Kadet (Shkollar) 13-14 vjeqar (2006/2007).   Në ket  kampionat kishte duele mjaft interesante dhe të mira, me boksin që treguan boksierët pjesëmares në ket kampionat u pa se në boksin e Kosovës po vjen një gjenerat talentësh të rinjë dhe në të ardhmen presim rezultate kulminante në arenën ndërkombëtare nga kjo gjeneratë.   Të gjithë…

Read More >>

KAMPIONATET INDIVIDUALE TË KOSOVËS NË BOKS

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS – JUNIOR U16, KADET (SHKOLLAR) U14 Federata e boksit e Kosovës me 19 – 20 dhjetor do të organizoi Kampionatin Individual të Kosovës në boks për Junior 15-16 vjeqar (2004/2005) dhe për Kadet (Shkollar) 13-14 vjeqar (2006/2007). 1- Në Kampionat kanë të drejtë të marin pjesë të gjitha klubet qe janë të regjistruara pranë FboxK për vitin 2020.Klubet të cilat nuk kanë paguar licencimin…

Read More >>

Kosova fiton tri medalje te arta në Sarajevë! Shpejtim Bajoku – më i miri

Boksierët e Kombëtares së Kosovës kanë shënuar sukses të madh në turneun ndërkombëtar në Sarajevë. “Ekipi i Kosovës më i suksesshmi ne turneun ndërkombëtar ‘Mustafa Hajrulahović-Taljan’ në Sarajevë.Kosova rrëmbeu tri medalje të arta, një të argjendtë dhe tri kupa. Shpejtim Bajoku shpallet boksieri më i mirë i turneut ‘Hakija Turajliç –Talijan’. 52 kg Bashkim Bajoku fitoi medaljen e artë dhe kupën si boksieri më teknik i turneut, ndërsa 64 kg Shpejtim…

Read More >>

Nënshkruhet Memorandumi i bashkëpunimit mes Agjencionit të Kosovës për Anti-Doping dhe FBOXK-së

Sekretari Mehmet Bogujevci nga Federata e Boksit e Kosovës, në takim me Kordinatorin e Dr. Gëzim Murseli nga Agjencioni i Kosovës për Anti-Doping (KosADA), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi për të luftuar dhe parandaluar dopingun në sport, i cili do të realizohet përmes aktiviteteve vetëdijësuese që do të organizohen me qëllim të ngritjes së vetëdijes në shërbim të mirëqenies së shëndetit të sportistëve.

Read More >>

KOSOVA NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR “MUSTAFA HAJRULAHOVIC- TALIJAN” SARAJEVË (B.E H.) 11 – 14 dhjetor 2020.

Ekipi i kombëtares së Kosovës në boks nesër udhëton në turneun ndërkombetar “Mustafa Hajrulahovic-Talijan” i cili mbahet në Sarajevë nga 11 – 14 dhjetor.Ekipi i Kombëtares përbëhet: 4 boksierë në 52kg.Bashkim Bajoku, në 64kg.Shpetim Bajoku, në 69kg.Patriot Behrami dhe në 81kg.Besart Pireva. Selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas plan programit të paraparë dhe kalendarit të garave të FboxK dhe kalendarit të garave…

Read More >>