Kampionati Evropian për të rinjë (Youth) U18 Poreç, Kroaci

Sot me 09 prill në ring u paraqit në 57kg.Lumturim Xhoxhaj i cili pësoi humbje kundër boksierit Erik Arstamyan nga Armenia, me ndërprerje nga mjeku në raundin e dytë pas lëndimit të hundës dhe gjakëderdhjes që kishte nga hunda.