KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS 27-28.04.2024 GJILAN

NJOFTIM PËR TË GJITHA KLUBET

Njoftojmë të gjitha klubet se në Kampionatin individual të Kosoves marrin pjesë të gjitha klubet e regjistruara pranë FBOXK-së.

1).Te drejtë pjesëmarrje kanë boksierët Senior, Youth (Të Rinjë)U18, dhe Junior U16

2). Të gjitha librezat e boksierëve duhet të jenë të regjistruara në FBOXK për vitin 2024.

3).Të gjithe garuesit duhen të kenë në libreza kontrollimin mjekësor brenda 6 muajve.

4) Të gjitha klubet të paraqesin boksierët pjesëmarrës në zyrat e FboxK deri me 24 prill.

Kampionati individual mbahet me 27-28 Prill 2024 në palestrën e sporteve ”Bashkim Selishta” në Gjilan.

Peshimi i boksiërve:

09h – 10h – Gjysmëfinale

08h – 09h – Finalja

27 Prill Gjysmëfinalja: 14:00

28 Prill Finalja: 12:00

Gjyqtarë:

Marigona Beadini

Agim Shala

Agim Tahiraj

Fadil Bekteshi

Visar Ibrahimi

Granit Qorri

Agron Nushi

Luan Krasniqi

Fillip Nue

Visar Rexhepi m.kohe

Delegatë: Sylejman Voca, Nadir Shllaku