Donjeta Sadiku dhe vëllezrit Shpetim dhe Bashkim Bajoku vazhdojnë me përgaditje

Boksierja Donjeta Sadiku e cila ka fituar normën Olimpike ka vazhduar me përgaditjet në Durrës ku do të qëndrojë 12 ditë, pastaj do të vazhdoj me përgaditje në kampe të ndryshme ndërkombëtare që të ruaj formën dhe të jetë sa më e përgaditur për Lojrat Olimpike Paris 2024.
Ndërsa vëllezrit Bajoku gjindet në përgaditje në Ferizaj, dhe nga 1 Maj do të vazhdojn me përgaditje në kampe të ndryshme ndërkombëtare,
Këto përgaditje janë të mirëseardhura për vëllezrit Bajoku para turneut botëror kualifikues për Lojrat Olimpike Parisi 2024, që do të mbahen nga 26 Maj – 02 qershor në Bankok (Tajlandë).