FBOXK ORGANIZON TURNEUN TRADICIONAL NDËRKOMBËTAR “PAVARËSIA”

Federata e boksit e Kosovës do të organizoj turneun tradicional ndërkombëtar i 14 me rradhë “PAVARËSIA”me 13 Shkurt 2022, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.
Pjesëmarrës boksierët nga Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova.
Peshimi i boksierëve : nga 08:00 – 09:00
Duelet fillojnë nga ora 12:00.

Gjyqtarë:
1.Agim Shala
2.Agim Tahiraj
3.Safet Sylaj
4.Fadil Bekteshi
5.Visar Ibrahimi
6.Marigona Beadini
Delegat: Sylejman Voca