BOKSIERET E KOSOVËS PËRGADITEN NË DURRËS

Nga 30 janari boksieret e Kosovës të të gjitha grupmoshave gjinden në pergaditje bazike në Durrës.Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje bazike të boksiereve të Kosovës para fillimit të garave kombëtare dhe ndërkombëtare.
Në përgaditje janë: Albulena Gubetini, Alnera Brahimi, Anamaria Koni, Suela Canolli, Kosovjona Osmanaj, Liberta Haxholli, Erinda Veliu, Shkurte Ismajli, Orinda Xhakli si dhe selektori i femrave Faton Xhakli.