EDHE BOKSIERET E KOSOVËS SOT UDHËTUAN NË PËRGADITJET NË DURRËS

Sot me 30 janar boksieret e Kosovës të të gjitha grupmoshave udhëtuan në pergaditje bazike në Durrës.
Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje bazike të boksiereve të Kosovës para fillimit të garave kombëtare dhe ndërkombëtare.
Keto përgaditje i udheheq selektori i femrave Faton Xhakli