BOKSIERËT E KOSOVËS PËRGADITJET NË DURRËS

Sot me 22 janar në ora 10:00. boksierët e Kosovës të të gjitha grupmoshave udhëtuan në pergaditje bazike në Durrës.Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje bazike të boksiereve të Kosovës para fillimit të garave kombëtare dhe ndërkombëtare.

Poashtu këto pergaditje janë të mirseardhura për boksierët senior dhe të rinjë para garave ndërkombëtare që i presin në muajt në vijim: Turneu “Pavaresia”, Kampionati Evropoian për Youth (17-18 vjeqar), Kampionati Evropian U-22 e shumë turne e kampionate ndërkombëtare.