Boksi në vitin 2019

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS
GARAT, MEDALJET DHE KUPAT – 2019

SHKURT 2019

5 – 10 shkurt 2019
Debrecen (Hungari) – Turneu ndërkombëtar “Bockai Istvan Memorial” – 1 argjendtë.
16 shkurt 2019
Prishtinë – Turneu ndërkombëtar “Pavarësia – 6 të arta – 3 të argjendta.
13- 20 shkurt 2019
Sofje (Bullgari) – Turneu ndërkombëtar “Strangjat” – Vendi i 5-të.

PRILL 2019

31 mars – 6 prill 2019
Botevgrad (Bullgari) Turneu ndërkombëtar junior, “Emil Zeqev” –   3 të bronzit.
4 – 8 prill 2019
Shkodër (Shqipëri) – Turneu ndërkombëtar “Vllaznia Memorial 2019”-  1 të arte 1 të argjendtë dhe 2 të bronzta.
20 prill 2019

Mitrovice – Turneu ndërkombëtar “Daut Dauti”- 6 të arta, 4 të argjendta – 4 kupa.

MAJ 2019

25-26 maj 2019
Prishtinë – Turneu ndërkombëtar – EUBC për të rinjë (Youth) “Lah Nimani”- 2 të arta, 2 të argjendta, 5 të bronzta dhe 2 kupa.

QERSHOR 2019

15-16 qershor 2019
Roçnik (Çeki) Turneu ndërkombëtar për femra “Tjklokovov Boxing”- 1 të artë dhe 2 të argjendta.
20 -30 qershor 2019
Minsk (Bjellorusi) Lojërat Evropiane për djem dhe vajza senior -Vendi i 5-të.

GUSHT 2019

1-7 gusht 2019
Sofje (Bullgari) EUBC- Turneu ndërkombëtar për vajza junior, senior “Balkan” – 1 të bronzt.
2–12 gusht 2019
Tbilisi (Gjeorgji) Kampionati Evropian për Shkollar djem dhe vajza – 1 të bronztë dhe 1 vendi i 5-të

SHTATOR 2019

2-11 shtator 2019
Sofje (Bullgari) EUBC- Kampionati Europian për të rinjë youth djem dhe Vajza – Vendi i 5-të dhe 2 vende të 8-ta.
20-23 shtator 2019 Sarajeve (BeH) Turneu ndërkombëtar “Mustafa Hajrulahoviq Talijan”- 2 të arta dhe 2 të argjendta 2 kupa -tekniku dhe luftaraku.


TETOR 2019

5 tetor 2019
Glattbrugg (Zvicër) Meçi miqësor  Zvicër – Kosovë – 4 të arta dhe 3 të argjendta – 8:6.

NËNTOR 2019

6-10 nëntor 2019
Shkup (Maqedoni e Veriut) – Turneu ndërkombëtar “Gongu i Artë” – 3 të arta 2 të argjendta dhe 1 të bronztë dhe 1 kup çifti më luftarak.
15-18 nëntor 2019
Prishtinë – Turneu ndërkombëtar – XXI – “Adem Jashari”- 4 të arta 3 të argjendta dhe 6 të bronzta.

DHJETOR 2019

15-20 dhjetor 2019
Antalia (Turqi) – Kampionati Ballkanik – 1 e artë, 2 të argjendta dhe 2 të bronzta.

Garat gjatë vitit 2019

1. Gara ndërkombëtare ……………. 17

2. Gara vendore ……………………….. 16

Gjithsej:……………………………………. 33 gara

Dhe në disa gara boksierët e klubeve të FboxK kanë marrë pjesë në Durrës, Tiranë, Shkodër, Tetovë dhe janë stolisur me medalje dhe kupa.

Gjithsej medalje dhe trofe nga garat ndërkombëtare:

30 të arta

24 të argjendta

22 të bronzta

9 kupa

Seminare për refere, delegate, trajnere dhe mjekë sportivë 3

Seminarë për administratorë……………………………………………..  1

Gara vendore……………………………………………………………….. 12

Përgaditje djem dhe vajza …………………………………………………  6

Kampionati Individual – U14, 16 ,18 dhe Senior.