KAMPIONATI EVROPIAN U14 TBILISI 2019

Erinda Veliu nuk mundi të kualifikohet në finale të Kampionatit Evropian U14 pasi që pësoi humbje nga boksierja e Ukraines Kostrytska Aurika dhe mbeti me medalje të bronzët.
Edhe pse Erinda pësoi humbje tregoi boks të mirë dhe ju kundërvue gjatë tre raundeve boksieres me përvoje shumë më të madhe se Erinda.
Por për ErInda Veliu ky ishte meqi i dytë që ngjitet në ring në karieren e saj, dhe sot Erinda tregoi se në të ardhmen e pret një kariere e shëndritshme në boks.
Në gjysmëfinale drejtësine ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli, dhe në Finale Kosova do të përfaqësohet vetëm me gjyqtarin ndërkombëtar AIBA Latif Demolli.