NGA PRESIDENTI I FEDERATES EVROPIANE TË BOKSIT (EUBC) FRANCO FALCINELLI

Sot në FboxK ka arritur shkresa nga presidenti i Federates Evropiane të boksit Franco Falcinelli i cili na dërgon letër urimi për suksesin e FboxK medalja e bronzët vendi i 3 e boksieres Erinda Veliu në Kampionatin Evropian për shkollar U14.
Në leter urime shkruan:
“Letër urimi për Kampionatin Evropiane 2019 për shkollarë dhe shkollare.
Me kënaqësi të madhe që do të doja të dërgoja urimet e mia të ngrohta për performancën tuaj në
Kampionati Evropian i Boksit në Tbilisi 2019 për shkollarë dhe shkollare Tbilisi 2019.
Performanca juaj e suksesshme është rezultat i stërvitjes, disiplinës, përkushtimit dhe boksit tuaj të vështirë aftësi, por edhe një punë e shkëlqyer e bërë nga trajnerët tuaj, duke treguar efikasitetin e Boksit tuaj
Federata Kombëtare.
Duke ju uruar të gjitha të mirat dhe shumë shfaqje të ndritshme në të ardhmen, ju dërgoj mirënjohjet e mia”

sinqerisht,

Franco Falcinelli
EUBC President