Alnera Brahimi në një luftë të barabartë pësoi humbje kundër boksieres së Ukrainës Pylypchuk Olha

Sot në qerekfinale në luftē për medalje në Kampionatin Evropian Tbilisi 2019 në 64kg.Alnera Brahimi në një luftë të barabartë pësoi humbje kundër boksieres së Ukrainës Pylypchuk Olha por luftoi si luaneshë gjatë tre raundeve ku u shkëmbyen shumë goditje kundër boksieres me shumë përvoj nga Ukraina por Almera e pa pervojë u ngjitë në ring me 2 meqe gjatë karieres dhe luftoi si trimëreshë si ti kishte 50 meqe, por gjyqtarët në fund fituese shpallen boksieren nga Ukraina.
Alnera Brahimi tregoi se është një talente e boksit Kosovar, dhe trajneri Besim Brahimi pret shumë nga Alnera dhe beson se Kosovës do ti sjellë medalje në të ardhmen e ndritshme që e pret.