30 SHTETE NË KAMPIONATI EVROPIAN U 14 (SHKOLLAR) TBILISI (GEORGIA) 02 – 12 GUSHT

Federata Evropiane EUBC ka berë të ditur se në Kampionatin Evropian për të Reja U14 të boksit do të marin pjesë boksieret nga 30 shtete.
Kosova përfaqesohet nga boksieret: 44kg.Erinda Veliu, 64kg.Alnera Brahimi, trajneri Besim Brahim dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që do të ndajë drejtësinë.
Participating countries in the EUBC European Schoolgirls and Schoolboys Boxing Championships
The following 30 nations will be taking part in the EUBC European Schoolgirls and Schoolboys Boxing Championships: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Croatia, Cyprus, Czech Republic, England, Estonia, Finland, Georgia, Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Kosovo, Latvia, Lithuania, Malta, Moldova, Netherlands, North Macedonia, Poland, Romania, Scotland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey and Ukraine.