Turneu ndërkombëtar “Dita e Qlirimit të Gjakovës”

Mrëmë me 14 qershor k.b.”Sport Center” organizoi turneun ndërkombëtar kushtuar dites së qlirimit të Gjakovës, u zhvilluan 14 duele dhe 4 paralufta, u tregua një boks i mirē dhe cilsor dhe një organizim i mirë.
Morën pjesë boksierët nga Shqipria, Gjermania, Maqedonia dhe Kosova.
Në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë.

1.Boksieri mē i mirë: Çlirim Zeka Kosovë
2.Tekniku më i mirë: Leonit Gubetini.
3.Qifti më luftarak: Avdi Avdievski Gjermani – Ibrahim Mezani Shqipēri. 4.Boksieri më i mirë i huaj: Alim Nasufi Maqedoni.
5.Boksieri më i mirë vendor: Erdisan Smajli.