Fjolla Qunaj në Finale

Sot u zhvilluan gjysmëfinalet e turneut ndërkombëtar “Klokočov” dhe në ring në 52kg.Fjolla Qunaj boksoi kundër boksieres Polake Aneta Temich dhe bindshëm mundi boksieren Polake dhe u kualifikua për finale.
Trajnerja Mariola Sallauka u nda e kënaqur me boksin që tregoi Qunaj dhe pret fitore edhe nē finale nga boksierja Fjolla Qunaj.
Drejtesinë në këtë turne ndërkombëtar po ndanë edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.