SHORT I MIRË PËR BOKSIERET KOSOVARE

Sot me 15 qershor u hodh shorti i turneut ndërkombëtar të boksit në Klokočkv të Çekisë.
Sot në gjysmëfinale bokson 52kg.Fjolla Qunaj kundër boksieres nga Polonia Antela Terich, ndërsa për finale u kualifikuan me short 57kg.Lirie Mazreku kundër boksieres Çeke Natalia Kozobikova dhe në 62kg.Anamaria Koni në finale pret fituesen e duelit në mesë të boksieres Lituanis dhe Qekis.