NË FINALE 3 BOKSIERET KOSOVARE

Sot me 16 qershor zhvillohen finalet e turneut ndërkombëtar “Klokočov” ku do të paraqiten edhe 3 boksieret Kosovare 52kg.Fjolla Qunaj kundër boksieres nga Polonia Alexas Kubicki, 57kg.Lirie Mazreku kundër boksieres Čeke Natalia Kozibikova dhe 60kg.Anamaria Koni kundër boksieres nga Čekia Pavlina Jančova.