EKIPI I KOSOVËS SOT UDHËTON NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR SHKOLLAR – ALBENA (BULLGARI) 22– 29 MAJ

Ekipi i Kosovës me 1 boksierë 2 boksiere 1 trajner dhe 1 gjyqtarë sot do të udhëtoi në Kampionatin Evropian për shkollarë në Albena të Bullgarisë qe mbahet nga 22 – 29 Maj.
Në ket kampionat Evropian do të marin pjesë 332 boksierë të rinjë vajza dhe djemtë nga 27 vende

Ekipin e Kosovës e perfaqësojnë.

Boxier 50kg. BEG BUSHATI
Boxier 57kg. LIRIE MAZREKU
Boxier 63kg. ANAMARIJA KONI
Team Coach VOTIM ZAPLLUZHANI
Referee LATIF DEMOLLI

Sipas trajnerëve të tyre boksieri dhe boksieret janë të përgaditur mirë dhe në forme të mirë dhe presim që Kosovës ti sjellin medalje nga ky kampionat Evropian.