LOJRAT MESDHETARE TARRAGONA (SPANJË)

Federata e boksit e Kosovës ka paraqitur 6 boksierë për Lojërat Mesdhetare që do të mbahen në Tarragona të Spanjës prej 22.06.2018 deri me 01.07.2018 ,por nga organizatori janë pranuar 4 boksierë.
Selektori Shefki Bogujevci për keto Lojra Mesdhetare ka përzgjedhur këta boksierë 56kg.Besfort Merlaku,60kg.Violant Sylejmani,64kg.Patriot Behrami dhe 69kg.Dielli Vranoci.
Kosova per herë të parë mer pjesë në Lojrat Mesdhetare dhe shpresojmë për një paraqitje të mirë dhe të kthehen me medalje.

Ekipi i Kosovës
1.56kg.BESFORT MERLAKU
2.60kg.VIOLANT SYLEJMANI
3.64kg.PATRIOT BEHRAMI
4.69kg.DIELL VRANOCI
5.SHEFKI BOGUJEVCIi – selektor