TURNEU NDËRKOMBËTAR -X- “LAH NIMANI”

Federata e boksit e Kosovës për herë të dhjetë (10) organizon turneun nderkombetar “Lah Nimani” për trajnerin legjendar Lah Nimani.
Ky turne tashmë është në kalendarin e garave zyrtare të EUBC dhe AIBA-së.
Turneu do të mbahet me 26 Maj në ora 12h. në Pallatin e Rinisë dhe sporteve në Prishtinë.
Matja zyrtare nga ora 07 – 08h.
Në ket turne do të marin pjesë boksieret e rinjë (Youth) 17-18 vjeqar nga Shqiperia,Maqedonia dhe Kosova.

Gjyqtarë/ Referee

1.Rrustem Konjuhi – Kryesor
2. Agim Shala
3.Aliriza Rexhepi
4.Agim Tahiraj
5.Rasim Rrustemi
6. Safet Syla
7.Fadil Bekteshi
8.Visar Ibrahimi
9.Granit Qorri
10.m.kohe.Marigona Beadini ,Fatlum Agushi

Delegat: Sylejman Voca

Mjeku Kujdestar:Agron Kamberi