KOSOVA ME 1 BOKSIER DHE 2 BOKSIERE NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR SHKOLLAR – ALBENA (BULLGARI) 21– 30 MAJ

Ekipi i Kosovës me 1 boksierë 2 boksiere 1 trajner dhe 1 gjyqtarë do të mare pjesë në Kampionatin Evropian për shkollarë në Albena të Bullgarisë nga 21 – 30 Maj.

Ekipin e Kosovës e perfaqësojnë.

Boxier 50kg. BEG BUSHATI
Boxier 57kg. LIRIE MAZREKU
Boxier 63kg. ANAMARIJA KONI
Team Coach VOTIM ZAPLLUZHANI
Referee LATIF DEMOLLI

Sipas trajnerëve të tyre boksieri dhe boksieret janë të pergaditur mirë dhe në forme të mirë edhe pse përgaditjet i kanë zhvilluar në klubet e tyre.
Beg Bushati është njeri nder boksieret më të mire në Kosovë në kategorin e moshatarëve të vetë dhe shprersojmë se me një shortë të mirë do ti sjelle Kosovës medalje.
Poashtu trajneri Votim Zaplluzhani shpreson se dy talentet e reja Lirie Mazreku dhe Anamarija Koni do ti sjellin Kosovës medalje nga ky kampionat Evropian.
Drejtësinë në ket kampionat Evropian do të ndajë edhe gjyqtari nderkombetarë AIBA Latif Demolli.