SUKSES I BOKSIERËVE KOSOVARË NË SHKODËR

SUKSES I BOKSIERËVE KOSOVARË NË SHKODËR 4 MEDALJE 2 TË ARTA Patrit Behrami,Dielli Vranoci dhe 2 TË ARGJENTA Leotrim Rechepi dhe Armend Neziri.
Boksierët Kosovarë shkëlqyen në finale të turneut ndërkombetar “Memorial Vllaznia 2018” .56kg.Leutrim Rexhepi edhe pse humbi nga boksieri shqipëtar me përvoj të madhe Ardit Murja tregoi boks të mire dhe cilsor dhe i riu Rexhepi ishte meqi i parë ndërkombëtar dhe tregoi se është një talent dhe ka të ardhshme të ndritshme të boksit.64kg.Patriot Behrami edhe sot në finale tregoi një mjeshtri të boksit dhe teknik të persosur dhe bindëshëm 3: 0 mundi boksierin nga Maqedonia Denis Muaremovski.69kg.Dielli Vranoci boksoi per mrekulli kunder boksierit shqipëtar Spiridhon Ymeri ku gjat 3 raundeve dermoi kundershtarin e papershtatshem duke goditur me te rame precize dhe teknikisht boksoi per mrekulli dhe në fund u shpall fitues me rezultat 2 : 1.Ne 75kg.Armend Neziri i papervojë në arerenen nderkombetare boksoi kunder boksierit më të mirë të Shqipërisë Arjon Kajoshit dhe beri nje boks te mirë dhe luftoi si luan në ring në një meq të barabartë gjatë të 3 raundeve dhe në fund fitues u shpall Arjon Kajoshi edhe pse ka mundur të ndodhë e kunderta.Selektori Shefki Bogujevci dhe trajneri Kreshnik Rama u ndanë të kenaqur me boksin që treguan boksierët tanë.
Drejtësinë në ket turne ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli.
Boksieri më i mirë i ketij turneu sipas boksit të treguar në ket turne duhej të shpallej boksieri Kosovar Patriot Behrami por juria mendoi ndryshe dhe boksierin më të mirë shpallen boksierin vendor Arjon Kajoshin.