Patriot Behrami shkëlqeu në gjysmëfinale të Turneut Tradicional “Memorial Vllaznia 2018”.

Patriot Behrami shkëlqeu në gjysmëfinale të Turneut Tradicional “Memorial Vllaznia 2018”.
Patriot Behrami në gjysmëfinale mundi boksierin nga Shqipëria Indrit Sokoli me rezultat bindshëm 3 : 0 ku tregoi një mjeshtri të boksit teknik të përsosur dhe goditje precize gjatë tri raundeve dhe u duartrokit nga publiku i pranishëm në Palester.
Nesër në finale 4 boksier Kosovar Leonit Rexhepi 56kg.,Patriot Behrami 64kg.,Dielli Vranoci 69kg.,Armend Neziraj 75kg.