EKIPI I KOSOVËS PËR TURNEUN NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”

EKIPI I KOSOVËS PËR TURNEUN NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”

Selektori i reprezentacionit të Kosovës në boks Shefki Bogujevci ka bërë përzgjedhjen e boksierëve që do të marin pjese në turneun ndërkombëtar “Pavarësia: që mbahet me 18 shkurt në ora 13:00 në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në Prishtinë.
KOSOVA

1. 52kg.Liridon Tahiri                                      Pavaresia 2017
2. 60kg.Edmond Zefi
3. 64kg.Violant Sylejmani
4. 64kg.Dielli Vranoci
5. 69kg.Taulant Sejfijaj
6. 69kg.Besart Kurhasku
7. 75kg.Armend Neziraj
8. 81kg.Fisnik Muharemi
9. 81kg.Ardit Delijaj

GJYQTARËT,DELEGAT,MJEKU

1. Latif Demolli
2. Rrustem Konjuhi
3. Aliriza Rexhepi
4. Agim Shala
5. Rasim Rrustemi
6. Agim Tahiraj
7. Safet Syla
8. Fadil Bekteshi
9. Visar Ibrahimi
10. Granit Qorri
12. Sylejman Voca – delegat
13. Agron Kamberi – mjek