TURNEU NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”2017

TURNEU NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”2017
Në këtë fundjave me 18 Shkurt Federata e Boksit e Kosovës organizon turneun e 9 ndërkombëtar Pavarësia ku do te marin pjese boksieret nga Maqedonia,Shqipëria,Mali i Zi dhe Kosova.Turneu organizohet në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në Prishtinë me fillim në ora 13:00.

Pavaresia 2017